Lasta ned en veldig tidlig utgivelse av den neste versjonen av Opera her om dagen, Opera 10. Og må si jeg likte det jeg opplevde. Kan ikke si at jeg så veldig mye forskjell fra Opera 9.6, men det føltes ganske mye kjappere. De to andre tingene jeg la merke til var at de har lagt inn en stavekontrollfunksjon. Ordbøker er tilgjengelig fra OpenOffice, ganske genialt når jeg sitter her og skriver. Opera logoDet er også kjekt med ordbok når man skriver mail. Jeg har blitt avhengig av Opera siden jeg fant ut at de hadde epost-leser der. Når jeg sitter med nettleseren oppe (noe som er omtrent hele tiden) vil jeg få beskjed med en gang jeg får mail. Ikke det at det er så ofte, men slipper i alle fall å logge på skolemailen og den private ved jevne mellomrom. Uansett, så har de endelig kommet med mulighet for å sende html mail og ikke bare i plain tekst. Vet ikke hvor mye jeg faktisk har bruk for dette, men det er veldig greit å ha mulighet. Gleder meg til å se hva de har gjort når de er ferdig med betautgavene.

Har også sitti litt med robertbro.net. Har vel egentlig bare funnet ut av noen av de funksjonene som ligger i wordpress, men det er ikke bare bare. Har foreksemple lagt til bildegallerier, noe som funker ganske bra. Også har jeg funnet ut av permalenker, slik at adressen til postene er på formen år/mnd/tittel (denne posten blir da 2009/02/ny-opera-og-ting-her) og sidene har en mye renere adresse enn den gamle (f.eks ?=123). Den nye er den samme som overskrifte (omtrent), f.eks er adressen til om siden robertbro.net/om.