Etter mye om å men har jeg funnet en dropdown meny som funker ganske greit. Hvis du ønsker å se på noen av bildene jeg har lagt ut kan du nå holde musa over galleri og velge et av galleriene i menyen som dukker opp under.
Har enda noe igjen før jeg er helt fornøyd. Var egentlig ganske fornøyd med layouten som er standard i theme jeg bruker, så skal forsøke å få den tilbake til det.
Ting jeg ikke har fått til ennå:

  • Fargen på skriften i dropdownmenyen når en av gallerisidene er besøkt. Finne ut hvordan jeg skal skille mellom toppmeny og undermeny i koden der.
  • Undermenyvalgene, skal de være hvite når undersiden er besøkt? Mye av det samme problemet som med punktet over
  • Lenkene i dropdownmenyen fyller ikke hele menyen.
  • Få hele det fargede området til å fungere som lenke, ikke bare skriften
Edit:

Begynte på nytt med en mal jeg har gått ut fra, fikk fiksa iallefall et problem. Med det nye utgangspunktet gjord så det ikke funker i Internet Explorer, så gikk tilbake til den opprinelige. Så nå har jeg to måter å gjøre det på, hver med side feil og mangler…