Bergensavisen har denne saken på forsiden i dag: Bitt i øyet – krever 36 mill!. Så ikke bit meg i øyet, du kan risikere at det blir veldig dyrt!

Han har satt opp regnestykke på hva fremtidig inntektstap vil være (ca 16 mill), det er sikkert ikke så galt. Men totalt urealistisk. Ok, han må kanskje utsette mastergraden 1 år, men han kan da ta den ett år senere! Da vil ikke tapet blir så stort. Men det værste er tort å svie erstattningen han vil ha, 20 mill! Vi bor ikke i USA! Heldigvis. Hadde han bare holdt seg til inntektstapet kunne det kanskje gått gjennom. Ikke at jeg tror det… Blir spennende å se hva retten sier.

Liten oppdatering:
  • Kan ikke si han gjorde kjempesuksess i retten… Fikk dekket legeutgifter på drøyt 5000kr. Grei forskjell fra 36 millioner kroner. Merklig nok følte han at retten ikke tok han alvorlig på kravet sitt.
  • Bulletin, som er studenavisa på skolen (NHH altså) har på baksiden av avisen en spalte som kalles Morgendagens Næringsliv. Her blir ting som har skjedd siden forrige utgave gjort narr av, og ikke uventet var søksmålet “hovedoppslaget”. Offeret som ble bitt har forøverig, i følge ba.no sagt at han vurderer å melde oppslaget inn for PFU (kanskje slenge på et “lite” søksmål også?).