Archive for February, 2009

Lokalt fra Sandviken

Litt lokalstoff fra Bergen, nærmere bestemt Sandviken. Vet ikke helt hva som kan sies å være sentrum, men Sandvikstorget er nok en god kandidat.Ligger vel kanskje ca 100 meter fra vannet, og jeg bor vel omtrent 150-200 meter fra vannet med Sandvikstorget mellom. Bt.no hadde i dag en sak om ny sjøside her i Sandviken, ba.no skriver også om forslaget. Etter litt leting fant jeg også at NRK Hordaland hadde noe. Hadde vært knall å fått litt mer aktivitet her, kanskje det til å med øker verdien på leiligheten min noe kroner. Hadde ikke gjort noe. Bare litt synd at dette blir ferdig etter jeg har flytta herfra…

Etter det brant her i sommer har det blitt mulighet til å ta i bruk mer at strandsonen her. Kanskje til og med noen av de gamle sandviksbodene kan vises bedre fram en de gjør i dag.

Dropdown meny

Etter mye om å men har jeg funnet en dropdown meny som funker ganske greit. Hvis du ønsker å se på noen av bildene jeg har lagt ut kan du nå holde musa over galleri og velge et av galleriene i menyen som dukker opp under.
Har enda noe igjen før jeg er helt fornøyd. Var egentlig ganske fornøyd med layouten som er standard i theme jeg bruker, så skal forsøke å få den tilbake til det.
Ting jeg ikke har fått til ennå:

  • Fargen på skriften i dropdownmenyen når en av gallerisidene er besøkt. Finne ut hvordan jeg skal skille mellom toppmeny og undermeny i koden der.
  • Undermenyvalgene, skal de være hvite når undersiden er besøkt? Mye av det samme problemet som med punktet over
  • Lenkene i dropdownmenyen fyller ikke hele menyen.
  • Få hele det fargede området til å fungere som lenke, ikke bare skriften
Edit:

Begynte på nytt med en mal jeg har gått ut fra, fikk fiksa iallefall et problem. Med det nye utgangspunktet gjord så det ikke funker i Internet Explorer, så gikk tilbake til den opprinelige. Så nå har jeg to måter å gjøre det på, hver med side feil og mangler…

Advarsel… ikke bit…

Bergensavisen har denne saken på forsiden i dag: Bitt i øyet – krever 36 mill!. Så ikke bit meg i øyet, du kan risikere at det blir veldig dyrt!

Han har satt opp regnestykke på hva fremtidig inntektstap vil være (ca 16 mill), det er sikkert ikke så galt. Men totalt urealistisk. Ok, han må kanskje utsette mastergraden 1 år, men han kan da ta den ett år senere! Da vil ikke tapet blir så stort. Men det værste er tort å svie erstattningen han vil ha, 20 mill! Vi bor ikke i USA! Heldigvis. Hadde han bare holdt seg til inntektstapet kunne det kanskje gått gjennom. Ikke at jeg tror det… Blir spennende å se hva retten sier.

Liten oppdatering:
  • Kan ikke si han gjorde kjempesuksess i retten… Fikk dekket legeutgifter på drøyt 5000kr. Grei forskjell fra 36 millioner kroner. Merklig nok følte han at retten ikke tok han alvorlig på kravet sitt.
  • Bulletin, som er studenavisa på skolen (NHH altså) har på baksiden av avisen en spalte som kalles Morgendagens Næringsliv. Her blir ting som har skjedd siden forrige utgave gjort narr av, og ikke uventet var søksmålet “hovedoppslaget”. Offeret som ble bitt har forøverig, i følge ba.no sagt at han vurderer å melde oppslaget inn for PFU (kanskje slenge på et “lite” søksmål også?).

Kjære platebransje, skjerp dere!

Tenkte ikke jeg skulle kommentere saken som pågår i Sverige nå om dagen, men klarte ikke å holde meg unna. I en sak på db.no sier representanten til IFPI i Norge noe som sier ganske mye om platebransjens holdninger. IFPI er forresten i medias søkelys om dagen siden de har truet Telenor med søksmål dersom tilgangen til priatebay ikke sperres. Han mener at det er den ulovelige nedlastingen som har ført til at interessen for å kjøpe cd-plater har gått tilbake. Ok, det stemmer kanskje til en viss grad, men hovedgrunnen til at interessen for cd-plater har gått tilbake ville jeg heller kommer av at vi ikke trenger noe fysisk media lenger. De aller fleste hører på musikken fra en mp3-spiller. Det virker ikke som platebransjen har skjønt dette og vil ha folk vekk fra internett over til å kjøpe cd-plater igjen. Jeg har et råd: slutt med det. Read more

Da er det bekreftet

Dette er nesten for utrolig til å være sant! Får nesten håpe det ikke er sant, men selv om dette ikke er sant skulle det ikke forundre meg om det faktisk er noe som skjer ute i verdenen. Ganske utrolig.

Det som er utrolig denne gang bevises i en video jeg kom over på dinside.no.

Heldig med hårfarge på madammen der og nasjonaliteten. Avkrefter ikke akkurat diverse “rykter”. :-)


Konklusjon: Svenke- og blondinevitser er sanne. Helt sant.

Return top